Total renovering af en ældre landejendom

Vi har haft denne skønne fornøjelse at udfører en totalrenovering af en ældre landejendom, der har en fantastisk beliggenhed, mellem Nibe og Svenstrup. Renoveringens formål er blandt andet at energi optimere, til en tidssvarende moderne bolig.


Denne opgave blev udført af vores  tømrersvende Morten og Mikkel, som fik hjælp af vores to lærlinge Mikkel og Simon.Der bliver arbejdet med nye vægrammer i træ udenpå eksisterende facader samt ny forstærket og energioptimeret tagkonstruktion. Vægge og tag, beklædes efterfølgende med stålbeklædningen Nordic klikfals fra DS Stål.Renovering omfatter hele den eksisterende beboelse, samt tidligere lade i forlængelse heraf. Den tidligere lade indrettes nu til nyt moderne kontormiljø.Et af de sidste finishes på denne totalrenoveringen, er det store indgangsparti.

Bygherre faldt for en utrolig flot & unik dør på et marked i København, som han fik fragtet hjem. Her er den efterfølgende blevet finpudset af vores snedker hjemme på vores værksted i Svenstrup.

Døren er nu kommet i og vi må sige at resultatet er blevet helt fantastisk!